Yökuvaa Stadista

Vietin alkuviikosta yhden yön kokonaan Stadissa kuvaillen.  Kuvailin taustoja varastoon ja paikkoja, kun ihmisiä ei ollut tiellä. Tuli tehtyä normaalia stilliä, hdr ja panoraamakuvaa. Tälläisiä settejä pitäisi tehdä useamminkin ja varsinkin arkiöinä, kun ihmiset ovat kodeissaan nukkumassa, eivätkä viihteellä ja jatkuvasti tiellä.

Tuomiokirkkopanorama

EspaPano

EspaPano-2

Sää oli suurimman osan ajasta ihan ok. Välillä tuli kumminkin tuli lunta ja siksi aikaa menin City Centterille ja city käytävään kuvaamaan. Pakkasta oli mukavan vähän, jossain 0 asteen tienoilla.  Kiertelin vielä Finlandiatalon lähettyvillä ja Pasilassa.

Ostoskeskusyöllä

CityKäytävänKuja-2

CityKäytävänKuja

CityKäytävänKuja-3

untitled-28

Kävin Linnanmäen luona ja se olisi kyllä törkeen siisti paikka päästä kuvaamaan huvipuistossa sisällä, niin että mesta on tyhjä. Lumet toki saisi ensin sulaa pois. Täysin autio huvipuisto kyllä houkuttelisi kuvaamaan.  Linnanmäestä alla yksi ”postikortti” tyyliseksi editoitu kuva. Kuvailin myös muutaman maisemakuvan eltsun kentän läheisyydessä. Sitä ”kauniimpaa” puolta kaupungista. Kuvat otettu 10-30 sek valotus-ajoilla ja panoraama on koostettu 9 pystykuvasta.

untitled-27

untitled-30

untitled-24

untitled-25

untitled-31

untitled-29

untitled-26

Olin herännyt 0530 edellisenä aamuna, joten siinä 0400 jälkeen alkoi väsyttämään hiukan. Painelin 24h auki olevalle eltsun Nestelle vetämään sumppia ja katsomaan millaista materiaalia olin saannut aikaan. Sieltä sitten samoilla silmillä duuniin. Illalla yllätin itseni vielä 0100 pystyssä. Ajattelin, että ei hel***ti! Nyt on pakko alkaa nukkumaan, kun aamulla kello soi ennen 0800. Yli 40h tuli siis samoilla silmillä vedettyä. Hauskaa oli, joten voin sanoa, että kannatti!

kuva-3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s