Panoraamoja kuvaamassa.

Eilen oli hauska kuvaus täytteinen päivä. Aamulla noin 0750: No moi! Joko on aamupala vedetty naamariin? – Ei, kun just menossa. Soitan sitten, niin tuun hakemaan sut. -Ok, näin tehdään… Samalla kun odotin, join aamu-sumpit ja uppasin edellisen illan haastatteluvideon online.

Klo 0823: Oon nyt valmis, mikä se osote on? Ok mä lähen nyt tulemaan. Klo 0839 tulee vielä puhelu, kun ”ulkostadilainen” on 12km päässä ja arveli olevan jo perillä. Klo 0854 musta citymaasturi kurvaa huoltoaseman pihaan. Auton takakontissa lukee www.360panorama.fi. Hyppään kyytiin ja lähdetään Rami Saarikorven kanssa kohti eltsun Nestettä. Kaffia kaffia, jutustelua ja tulevan projektin suunittelua. 

kuva (29)

Sitten Ramilla oli pieni keikka Helsinki10:ssä. Olin mukana katsomassa,  miten mies duunia vääntää. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, todella totisesti ja erittäin vakavalla fiiliksellä. Sieltä Rami meni toiselle keikalle (linkki tulee maanantaina tähän)  ja minä painelin lähistöllä olevalle lentopalloliiton toimistolle utelemaan kerkeekö Liukkosen Kaitsu kahville vai oliko jo safkiksen pitänyt. Eipä ollut ja sumpille!

Photo 7.2.2013 10.56.46_Salomon_Perga

Keikkansa jälkeen Rami nappasi mut kyytiin ja mentiin Vantaankoskelle napsimaan panoraamat, ennen herran kotiin lähtöä.

VanttankoskiTauluPano-2

Oma taulupanoraamani tosta sillalta. Duunattu 15 pystykuvasta. Kuvaus 50mm lasilla. Alla ruutukaappaus Ramin 360panoraamasta, klikkaamalla kuvaa pääsee 360 esitykseen.
Vantaankoski

Making of kuvia pari kappaletta. Kun panoraamoja otetaan, pitää making of kuvakin olla panoraamana. Alempi on 5 vaakakuvan pystypanoraama.

untitled-21

untitled-22

Tämän jälkeen Joensuussa asuva mies lähti ”lyhyelle” kotimatkalle, kohti itäistä suomea. Menin itse vielä Kamppiin ja kuvailinkin jonkun verran:

Kampin keskus-2

Kampin keskus

Kampin keskus-3

Viimeinen kuva hiukan tekotaiteellisesti HDR kuvana, vähän erillaisella käsittelyllä. Taivas oli ”tylsän” harmaa, joten vippasin toisen taivaan tilalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s