Beach Volley Team Finland

Suomeen perustettiin Beach Volley talli, jonka päätavoitteena on saada suomalainen pari Rion Olympialaisiin 2016. Kunnianhimoinen tavoite, jolla on hyvät eväät menestyä ja käydä toteen. Tottakai kansaivalisille kentille tähdätään jo aikaisemmin. Suomalaisessa urheilussa puuttuu monesti hyvät harjoitusolosuhteet ja tuki, jolla urheilija voi keskittyä tekemiseensä 100%. Nyt biitsin ympärille on tälläinen perustettu. Salmisaaressa oleva harjoitushalli on puitteiltaan fantastinen, katso lisää osoitteesta biitsi.fi.  Vastaavia pitäisi järjestää muidenkin lajien ymparille. Alla kuvia ja vielä Beach Volley Team Finlandin lehdistötiedoite:

Beach Volley Team Finland vahvisti rivejään.

Taru Lahti, Jyrki Nurminen ja Pekka Piippo uudet nimet. Beach Volleyn suomenmestarit 2012 Taru Lahti, Jyrki Nurminen ja Pekka Piippo ovat Beach Volley Team Finlandin uudet vahvistukset.

Aikaisemmin talliin on valittu Suomen menestyksekkäin naispalloilija, Riikka Lehtonen. Pelaajat valitaan tiimiin yksilöinä, joten ensi kesänkään pelipareja on vielä turha pohdiskella.

– Sekä Taru ja Riikka, että Jyrki ja Pekka voittivat parina mestaruuden, mutta on myös mahdollista, että he saavat ensi kesäksi uudet peliparit, sanoo beach volley maajoukkueen päävalmentaja Kai Liukkonen.

Lehtonen voitti SM-kultaa 2012 juuri nuoren Taru Lahden kanssa. Lokakuussa Lahti teki suomalaista beach volley –historiaa sijoittumalla seitsemänneksi Thaimaan World Tour –osakilpailussa yhdessä Emilia Nyströmin kanssa.

– Nyt meillä on ensimmäisen neljän pelaajan ryhmässä loistavasti sekä kokemusta Lehtosen ja Piipon kautta, että nuoruuden intoa Lahden ja Nurmisen puolesta, Liukkonen jatkaa.

Uusi biitsitalli järjesti vähän ennen joulua try out –leirin lajin harjoittelukeskuksessa, Helsigissä sijatsevalla Biitsi.fi -areenalla.

Liukkosen mukaan ensimmäisen leirin jälkeen perustetaan myös haastajatiimi, johon tulee mukaan tässä vaiheessa yhteensä viisi nais- ja miespelaajaa. Biitsitallin haastajaleirit jatkuvat keväällä, jolloin se hakee lisää pelaajia ryhmään.

Beach Volley Team Finland on yksityisrahoitteinen beach volley maajoukkue, jonka tavoitteena on luoda Suomalaisille pelaajille edellytykset taistella lajin olympiamitaleista Riossa 2016. Tallin ensimmäinen urheilullinen tavoite on olympiakarsinnan ensimmäisen karsinnan selvittäminen vuonna 2014.

Pelikuvia-7

Pelikuvia-6

Pelikuvia-10

Pari päivää ennen jouluaattoa oli try out leiri ja minulta kysyttiin olisinko kiinnostunut kuvaus keikasta? No totta helvetissä. Oli hienoa päästä katsomaan miten projekti starttaa ja mielenkiinnolla odotan miten se etenee. Ja tottakai mukavaa keskellä talvea kuvata paikassa, missä on +26 astetta ja hiekka varpaiden välissä. Ei paha! 🙂 Talliin aikaisemmin valittu Lehtonen ei ollut kuvauksissa mukana, koska hoiteli lentopallo velvollisuuksia ulkomailla.

Väänsin vielä pari photaroitua kuvaa.  Ensimmäinen on 7 pystykuvan panoraama käsivaralta. Liekit omasta arkistosta, pelaajat kuten kuvista näkyy, metsä pois reunoilta ja vaihdoin vielä taivaan kuvaan. Toisessa kuvassa taustana on tyhjä metro, jonka onnistuin kuvaamaan pari kuukautta takaperin. Pelaaja taas kuten kuvasta näkyy.

SIllanAllaMakingOf

Sillan-Alla-Pelaajat

SaanaMetrossaMakingOf

SaanaMetrossa

Mikäli Sm-kiertueelle tulevana kesänä osallistuvat parit haluavat ylläolevan kaltaisia promokuvia, niin meiliä tulemaan. Toki muidenkin lajien urheilijat voivat ottaa yhteyttä, mikäli kuville on tarvetta. Vaikka lajina olisi sohvalla istuskelu, ei sillä väliä… Erillaisella promokuvalla urheilija/tiimi saa huomiota ja sponsorit näkyvyyttä. Hinnat tapauskohtaisesti. Mailia osoitteeseen: akijoensuu@gmail.com

Koska tallin päätavoite on Rion Olympialaiset, niin kuunnellaan loppuun Neumanin ääntä: Rio Hoi!

One response to “Beach Volley Team Finland

  1. Päivitysilmoitus: Valokuvaus-thread - Sivu 124·

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s