Mauro Berruto

Eilen ennen illan lentopallo peliä, Lumossa oli Huippuvalmennus-seminaari. Puhujana oli Mauro Berruto, joka on Italian miesten lentopallo maajoukkueen päävalmentaja ja luotsasi joukkueensa olympia pronssille Lontoossa. Berruto on myös valmentanut Suomen miesten maajoukkuetta vuosina 2004-2010. Seminaari oli todella antoisa ja sieltä jäi paljon ajatuksia käteen.

MauroBerruto2

Mauro kertoi hauskan tarinan, miten Suomen joukkueen alkuaikoina oli sanonut pelaajille ja tiimille, että mennään syömään yhdessä. Italiassahan ruokailu on sosiaalinen tapahtuma, missä vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan. Mutta täällähän se ei useinkaan noin mene. Hän kertoi miten muut olivat 5 minuutin päästä syöneet ja lähtivät. Seuraavan päivänä hän oli yrittänyt selittää asiaa ja sitten porukka oli viihtynyt kuulemma jo yli 10minuuttia… 🙂  Italian sosiaaliseen ruokailuhetkeen hän antoi vertauskuvaksi Suomesta saunan.

Seminaarin jälkeen kysyin äskeiseen viitaten, onnistuuko 5 minuutin potretit? Hain valaisu roippeet, laitoin salaman jalustalle ja siihen heijastavan varjon. Otin 6 kuvaa testikuvat mukaanlukien. Sitten pyysin Laurilan Jaanaa ottamaan loppuun vielä ”pakollisen kaverikuvan”. Todellinen 5 minuutin setti. Lopputulos alla:

MauroBerruto

MauroBerrutoAndMe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s