Kuvauksista.

Olin viikon loppuna kuvaamassa lentopallon SuomenCupin finaalit. Paikka oli Vantaan Energia Areena, joka on paljon mukavampi paikka kuvailla, kun monet muut sisähallit pk-seudulla. Tämä johtuu siitä, että hallin valaistus on inhimillinen kuvauksen kannalta ja valo on kentän kohdalta aika tasaista. Pienen kyselyn jälkeen sain luvan mennä kuvaamaan huoltosillalle erillaisen kuvakulman takia. Kuvaan myös Korson Vedon kotipelit tällä kaudella ja nyt kun kausi on puolessa välissä, alkaa noita lentopallo kuvia olla aika päljon, vaikka sielläkin pääsen katonrajasta kuvaamaan.

SuomenCupFN-13-2

Energia Areenan huoltosillalta.

Jotain on pitänyt koittaa keksiä, koska niin helposti kuvat alkavat toistaa itseään. Tottai otan aina ne ”perus” pelikuvat mutta olen myös yrittänyt saada ns fiilis kuvia, hauskoja ilmeitä/tilanteita, olen kuvannut katon rajasta huoltosillalta kattokamera perspektiivistä, kääntänyt kuvia mustavalkoiseksi… Nyt olen muutaman kerran kokeillut panoraamoja  otteluista. Jokainen uusi asia on sitä erillaista kuvaa.

SuomenCupFM-2

 

SuomenCupFM

Pari juttua on vielä tälle kaudelle hihassa, joita pitää kokeilla ja katsoa millasta jälkeä syntyy.

SuomenCupFM-40

 

Olen miettinyt millaista jälkeä tulisi jos laittaisi yhen salaman jonnekkin kentän reunalle, tuomaan hiukan dramatiikkaa. Suomen sisäpeli hallit ovat valojen suhteen aika laimeita koska ovat monikäyttö saleja ja niiden pitää soveltua moneen lajiin. Alla vielä muutamat kuvat, Lisää kuvia viikonlopun peleistä löytyy täältä ja täältä.

SuomenCupFM-10

SuomenCupFM-29

SuomenCupFM-37

SuomenCupFN-7-2

SuomenCupFN-9

SuomenCupFN-10-2

SuomenCupFN-27

SuomenCupFN-32

Mainokset

2 responses to “Kuvauksista.

  1. Kyllähän Suomesta löytyy kuvaajia jotka kuvaa lentopalloa kattoflässeillä, eli katsoin pari kuvaa tuosta hallista niin valkoiselle huoltosillalle vain kummallekkin puolelle pari kpl jotain 500Ws flässejä niin jo vain valaisee. Nyt nuo sinun kuvasi ainakin minun näytöllä, lähes jokainen oli kyllä äärettömän tummia ja alivaloittuneita.

    • Onkohan sulla näytön kirkkaus-asetukset ihan kohillaan?
      Ei ainakaan omalla näytöllä näytä noin alivalottuneilta. LightRoomissa jopa hieman korjasin valotusta tummenpaan.

      Kattoflässeihin liittyy monta juttua minkä kanssa saa olla helvatun tarkkana turvallisuuden takia ja sen takia niiden asennuslupa on välillä tiukassa. Olisi kyllä jees nähdä kuvia Suomesta mitkä on otettu noilla. Laita linkkiä tulemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s