Vuosi 2012

Vuosi 2012 lähenee loppuaan. Vuoden aikana olen saannut kuvata monella hienolla kameralla, kuten Nikonilta D600, D800 ja D4:sella. Objektiiveistä 500mm f4 oli jotain aivan maagista, varsinkin tarkennuksen osalta mutta rahallahan saa… Kameroista pakko vielä mainita Olympuksen E-M5, jota olen päässyt hiukan kokeilemaan Sulannon Matin kanssa, yhteisissä videoprojekteissa. Matti rankkasi kameran Sulantoblogin vuoden kameraksi, jutun voit lukea täältä. Itselläni ei niin paljon kokemusta kyseisestä mallista ole, että lähtisin sitä sen enempää arvostelemaan. Tyydyn vain toteamaan: Kamera oli erittäin positiivinen yllätys pienestä koosta huolimatta. Väkisin kävi mielessä jos sellaisen ostaisi mutta ainakin toistaiseksi pitäydyn vain peilikameroissa.

kuva (20)

Olen saanut olla kuluvana vuotena mukana muutamissa hauskoissa jutuissa ja kait sitä on taas vähän kehittynytkin kuluvan vuoden aikana.  Nyt loppuvuodesta varsinkin, oli mielenkiintoinen keikka mutta siitä sitten erikseen, kunhan on julkista. Ensivuonna on tarkotus aloittaa myös eräs huikea projekti. Tästäkin enemmän, kunhan saadaan valmistelut yms tehtyä.

Blogin suhteen on mennyt ihan positiivisesti. Kävijämäärät ovat kasvaneet ja samaan pyritään myös ensivuonna. Ensivuonna yritän saada bloggaustahtia tiheämmäksi. Bloginkin suhteen on monia suunnitelmia ensivuodeksi.

Jos kerkeän, niin teen vielä pienen kuvakoosteen menneestä vuodesta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s