Surrealistista ilman HDR muunnosta

Kuten aikaisemmin kirjoitin, kokeilin muutamaa HDR softaa taustojen tekemiseen. Nyt olen sen verran niillä leikkinyt, että olen saannut pienen käsityksen minkä tyylisiin taustoihin ne sopivat, ainakin omastamielestäni.  Heräsi kysymys, kumpi onkaan parempi tapa. Perinteinen HDR vai usempi kuva veivataan photoshopissa yhteen. Pari postausta taaksepäin oleva ”Johtaja” on kuvattu niin. Samaiselta kuvaus sessiolta otettiin pariin muuhunkin taustaan kuvat, kuten kirjoitinkin.

Kummatkin kuvat on tehty ilman hdr muunnosta parista kuvasta. Mukana making of kuvat.

Tämän kuvan taustan otin alunperin 3 kuvan haarukoinnilla, mutta päätinkin tehdä keskimmäisestä valotuksesta pelkästään tuon taustan. Ja alla se making of:

Nykyisten kennojen dynamiikka on jo aika laaja, joten yhdelläkin kuvalla voi kikkailla aika paljon. Tosin nämä nyt ei ole siihen ehkä parhaat esimerkit, vaikka tummensin tuon taustan vasta photarissa, koska näytti ”tylsältä” varjot täysin auki. Ja näin sain hiukan sitä ”surrealistista” fiilistä kuvaan.

Tässäkin on veivattu kolmesta kuvasta tuo valmis kuva.  En sen ihmeempää tarkotusta tälle kuvalle keksi. Fiilis pohjalta aloin tekemään tota taustaa ja päässä pyöri ”battle in heaven” lause. Kun tausta oli kasassa ja mentiin Henkan kanssa kuvaamaan päätin ottaa tähänkin taustaan samalla potretin. Alla makeig of:

Ihmettelen suuresti, että kukaan ei tullut häiritsemään kuvausta. Kun ulkona kumminkin vedettiin ja aihe on tollanen :). Siellä tuuli ihan pirusti ja vaikka olin laittanut salamajalustan kuormalavan alle, välillä tuntui, että jalusta katkeaa. Noin päin miten ylläolevassa kuvassa varjo on, sitä pystyi pitämään mutta toiselle puolelle laittaessa varjo sai paremmin tuulesta kiinni ja meinasi käydä vahinko.  Katso vielä ”Johtaja” kuva, niin huomaat että jouduin valasemaan päinvastaiselta puolelta ja kääntämään Photarilla peilikuvaksi, juuri tuulen takia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s