Bongaa kuollut kulkija.

Fox:illa on pyörinyt sarja The Walking Dead jo parin tuotantokauden verran. Bloggasin loistavasta sarjasta aikaisemmin ja sen löydät täältä. Nyt kolmas kausi on alkamaisillaan ja yhtiö promosi kolmatta kautta ”vapauttamalla” zombit Helsingin keskustaan. Eli eilen saatoit bongata kuolleita kulkijoita Stadissa.

 

Kävin kameran kanssa ytimessä metsästämässä noita otuksia. Aluksi en nähnyt yhtään sarjasta ”tuttua”  zombia, joten ehdin jo ajatella homman olevat vitsi, tähän aikaan vuodesta kuoleman vakavalla ilmeellä laahustavista Suomalaisista. 🙂 No, kyllä ne ”aidot” zombitkin löytyivät.  Laitoin yhden salaman jalustan päähän kiinni ja pidin salamajalustan kokoontaitettuna. Pitelin jalustaa toisessa kädessä ja näin sain salaman irti kamerasta, hiukan sivulle, mutta liikkuminen oli helppoa ja vaihtuvia tilanteita pystyi kuvaamaan nopeasti. Käsittelin kuvien värimailmaa osassa kuvista hiukan samalla tyylillä, kuin itse sarjassa.

 

Tälläistä hommaa on hauska kuvata, kun paikat, likkeet, yms tylee ihan randomisti ja pitää vaan yrittää pysyä perässä. Vastaavalla tyylillä tehtyjä juttuja saisi olla enemmänkin.

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s