Syksy tekee tuloaan.

Kesä alkaa painua kohta syksyn puolelle. Aina niin nopeesti menee, tämä Suomen kesä. No toivotaan, että syksy olisi edes vähäsateinen.

Tässä on nyt ollut hieman kiirettä pari viimeistä viikkoa, joten täälläkin on ollut hiljaista. Olen kuvannut tuotekuvia erääseen verkkokauppaan, muutakin duunia ollut +härdelliä ollut. Tässä on tulossa kaikkea hauskaa hommaa syksyn myötä. Ensiviikolla olisi tarkotus kuvailla erään urheilujoukkoeen pelaaja+joukkoe-kuvat. Muitakin mielenkiintoisia juttuja on ilmassa. Matin kanssa on tarkotus jatkaa videoiden tekoa, ideoita on paljon puntarissa.

Nikon julkisti muutaman uuden kameran keskiviikkona. Ei tosin mitään järkkäriä, mutta hauskaa oli se, että käsittääkseni yhdellä voi kuvata, hengata FB:ssä, katsella tubea yms, ja pelata ANGRY BIRDSIÄ! 🙂 No, katsellaan jos saisin jossain vaiheessa kokeiltavaksi.

Kuten jo FB Pagellani heitin ilmaan, että ylimääräisenä olisi esim: Nikonin kuori iPhonelle, jääkaappi-magneettia yms… Noista kuorista on ainakin tullut kyselyä erään bloggauksen myötä, joten kuka haluaa? Kunhan sivu on saannut tykkäyksiä enemmän, niin arvon aluksi nämä. Eli mene www.facebook.com/Akikuvaa ja tykkää sivusta. Jakamalla sivua nopeutat arvonnan lähestymistä. Arvontoja/kilpailuja tullaan tekemään Sulantoblogin kanssa yhteistyössä myös, joten pysykää kanavalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s