Magiton studiolla Mike Sirenin kanssa.

Juhannusta edeltävä torstain ja perjantain välinen yö noin kello 02:00-03:00. Pakkotoiston Mike Siren laittaa facebookissa seinälle, että haluisiko joku snoukkaaja tulla studiokuvauksiin täysissä varusteissa? Siitä sitten photarin kautta kesäisiin maisemiin lautailemaan. Olin vissiin ainut urpo kuka siihen aikaan oli fb:ssa ja heti heitin viestin: Voin tulla. Ajattelin kokeilla miltä tuntuu olla kameran toisella puolella ihan tosi tilanteessa. Viime keskiviikkona sitten kuvattiin.

IPhonella otettu makeing of kuva…

Stadissa on jotenkin ”hiukan ahdasmielistä jengiä”, meinaa nimittäin kävellä auton alle, kun kesällä lauta kainalossa ja vaatekassi olalla siellä kävelee. Konduktöörikin kysyi mennen tullen: Missä on lunta? Missä oot ollu snoukkaamassa? -Tokiossa kävin… Pois lähtiessään pyöritti päätä ja varmaan mietti: On se hullu!

Mutta joo.. Siis viime keskiviikkona kuvattiin Magiton studiolla. Kokemus oli varsin avartava. Näki miltä homma näyttää kuvattavan silmin yms. Oma kuvaaminenkin varmaan muuttuu tuon myötä hiukan, kun hiffasi miten on tietyt jutut tehnyt perseelleen. Ainoa miinus oli hengata talvikäyttöön tarkotetuissa kledjuissa, koska oli HIUKAN kuuma. 🙂

Eli Magiton studioilta alkoi matka ja päädyttiin Tokioon! Mikehän on photari velho, joten arvasin kuvien onnistuvan. Kuvat alla:

Jos photarointi ja mageet kuvat kiinnostaa, niin käykää tutustumassa: Mike Siren Photography

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s