Erillainen säbä kuva.

Viime lauantaina otettiin pieni kuvaus-sessio Mitjan kanssa. Tarkotuksena tehdä pari ”säbä” aiheista kuvaa. Kuvattiin eka valkoista taustaa vasten salibandy kuvat, joihin taustat oli jo valmiina. Tarkoituksena tehdä ”erillainen” säbä kuva.

Ennen kun aloitettiin kuvaamaan, joimme kahvit ja saatiin idea tehä vielä, joku juoksu aiheinen kuva. Kamat kantoon ja ulos ”mars”! Kuvattiin yhdellä metallisillalla joka menee skutsissa. Ihan ok mesta, mutta mietittiin, jos jostain löytyisi tukki minkä yli juoksia maastossa menee. Ei ihan tukkia löydetty, mutta kaatunut puu kumminkin. Vieressä oli mutaa aika paljon ja mudan keskeltä tuli euro lavoja esiin. Tarkotus oli kuvata, kun juoksia hyppii lavojen päältä muta-alueen yli, mutta… Mitja liukastui, sillä seurauksella, että valojalusta menee ”korjaukseen”. 🙂

Sain kuitenkin kiinni paletista, joten varjo ja salama säilyivät puhtaana/ehjänä. Tässä vaiheessa vahinko oli jo tapahtunut, joten paita pois ja mutaa päälle enemmänkin. Valojalusta oli hieman normaalia hankalempi pystyttää, kun kolmesta jalasta vain kaksi oli käytössä. No onneksi paikalla oli ojapainanne mihin sai jalustan pysymään pystyssä rikkoutuneenakin. Saatiin ihan hyvä setti silti aikaiseksi.

Muutama behind the scenes kuva iLuurilla:

Tuolla metsässä oli ihan helv***sti (sanan varsinaisessa merkityksessä) hyttysiä. This is what those do:

Hetki metsässä ilman paitaa…

Lopussa oli kuulemma jo ihan mukava hieroa mutaa suojakerrokseksi. 🙂 Mutta täytyy heittää yläfemmat tsempistä loppuun asti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s