Volleyball photo shoot/Lentopallo kuvia

Viime viikon keskiviikkona käytiin ottamassa muutamat lentopallo potretit. Aluksi kuvattiin muutamat potretit sisällä valkoista taustaa vasten,muutamalla eri asulla. Kun nämä oli kuvattu suuntasimme eräälle ”rannalle”/”uimapaikalle”.

Olin kattonut ton spotin jo aikaisemmin ja käynytkin siellä taustoja kuvailemassa. Nyt meinasi kumminkin mennä pers***leen, kun paikka ei ole vielä virallisesti avattu vaan on ns. rakennus-työmaata vielä. Ranta nyt on lähestulkoon valmis ja siinä ei enään ketään työmiehiä pyörinyt, joten ajateltiin Tepon kanssa yrittää mennä vähin äänin paikalle. Sain kameran ulos laukusta, kun paikan mestari jo käppäili meitä pois häätämään. Herra oli kumminkin entinen lentopallo-pelaaja, joten hetken keskustelun jälkeen saimme jäädä.

Otettiin muutama ”peli” kuva. Alemmassa kuvassa aukko on 2.2. Halusin kuvata suurella aukolla, mutta aurinko oli vielä aika kirkas. Niimpä jouduinkin laittamaan suljin ajaksi 1/8000. Taisi olla eka kerta, kun suljin-ajan joutuu veivaamaan tappiin asti.

Siiten taas potretteja:

Alimmassa kuvassa tausta on otettu aikaisemmin eri paikasta. Ja blurraus on tehty jo alunperin tarkentamalla ihan lähelle ja ottamalla kuva ”tyhjästä”.

Tuon rannan vesi on pohjavettä, joten se ei ehkä ollut kaikkein lämpimintä. Teppo kuitenkin jaksoi kaataa pullosta vettä päällensä monta kertaa. (Peukku pystyyn siitä!) Vaikka kaverin omin sanoin: ei ollu kylmää…

Eikö? 🙂

Tästä samassa kuvaus sessarissa otettiin kuva yhteen valmiiseen taustaan joka tulee, kunhan kerkeen veivaamaan sen photarissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s