The walking dead/ Zombie photographer.

Tv-kananva Fox on ollut todella positiivinen lisäys Suomen tv tarjontaan. Ainakin näin aluksi en löydä hirveästi moitittavaa. Samaisella kanavalla pyörii sarja The Walking Dead , joka on ihan huippu. Sarjan suosio on ollut rapakon takana huima. Uskonkin tuon suosion perustuvan siihen, että sarja on tehty todella elokuvamaisesti kuvauksen ja lavasteiden osalta. Eikä tuotanto budjettikaan ole mikään pieni. Sarjaan on siis panostettu huomattavasti Frendejä enemmän. (Frendien suosiota en pysty käsittämään, tai no kai mailmaan mahtuu niinkin tylsiä ihmisiä, kenelle pitää kertoa milloin nauretaan! )

On spekuloitu tulevaisuudesta, jolloin mailmassa ketuiksi menneet geenimanipulaatiot synnyttävät ”mutantti” ihmisiä. Sarja luo illuusion noista spekulaatioista. Samalla reseptillä on tehty monta hyvää elokuvaakin. Käsikirjoitus ja tuotanto on toteutettu todella ”nerokkaasti”: vaikka sarja on tavallaan scifi zombien osalta, mutta siitä puuttuvat ne tyypilliset scifi kliseet, kuten tyyliin ”3 metriä korkea hyppy 3 voltilla ja potku päähän”…  Ohjaajana puikoissa on esimerkiksi ”Vihreä mailin” ohjannut : ohjaaja,tuottaja ja käsikirjoittaja Frank Darabont.

Suosittelenkin todella ahterin rahtaamista Sunnuntaisin töllön eteen klo: 22:00.

Samaisesta sarjasta sain idean seuraavaan Photari kokeiluun. Potretin allekirjoittaneesta on ottanut kaverini Joni Nurmi. Taustan minä ja editoinnin myös potretin osalta minä.

Homman olisi voinnut tehdä viellä hiukan paremmin kun olisi ottanut potretin ihan tätä tarjoitusta varten, mutta tällästä tällä kertaa.

Mainokset

One response to “The walking dead/ Zombie photographer.

  1. Päivitysilmoitus: Bongaa kuollut kulkija. « Aki Joensuu Photography·

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s