Taustoja Suokissa.

Kävin viime lauantaina Suomenlinnassa kuvaamassa hieman taustoja, sekä ihan huvikseen. Lähtö oli äkillinen päähänpisto, joten pika pikaa kun kävin, niin kuva saalis ei ihan ollut paras mahdollinen. Lisäksi kamera jalusta ei ollut mukana, joten käytin salama jalustaa muutaman kerran niissä tunneleissa pidempään valotukseen, mutta se ei ole kovin kätevä. Uusiksi pakko mennä joku kerta niin että varaa päivän aikaa ja kiertää koko saaren perusteellisesti.

Sain kumminkin ihan hyviä ”tausta” kuvia mutta… Se jalustan puuttuminen aiheutti sen että HDR-kuvat piti unohtaa, koska salaman jalusta on sen verran hutera.

Makeing of kuva Instragramilla.

Kun tulin takasin, niin Stadissa oli katu soittaja. Otin muutaman kuvan siitä. Duunasin sitten lopuksi viellä kuvan missä tausta on Suomenlinnan lautalta 5 kuvan panoraama ja sitten tuo katumuusikko ytimestä.

Edit Tässä vielä LowColor versio samasta kuvasta.

Sitten asiasta toiseen. Aika monella on nykyään portfolio tuolla 500px.comissa. Olen itsekkin miettinyt, jos portfolion laittaisi sinne, kun tuo portfolio on tännekkin ollut ”työn-alla” jo jonkun aikaa. Nyt vain muutama musiikki kuva täällä. Teen sen tänne tai tuonne 500px.com alustalle lähiaikoina kumminkin. Onko kellään kyseisestä sivustosta kokemusta?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s