MM-Lätkä: Suomi hoitaa.

Nyt pikkasen kuvaamisen ulkopuolelta. Mistäs muustakaan, kuin MM-lätkästä! Muutama lause kisojen hintapolitiikasta ja Tv-hiljaisuudesta.

Hallitseva mailmanmestari, kotikisat yms… Odotukset olivat korkealla ja meinaan nyt fiilistä kotikisoista.  Lippujen hintapolitiikka tosin heitti heti jääkylmää vettä päälle. Ihan toinen asia on oheistarvikkeiden, kuten juomien hinta Hartwall Areenalla.  Kaiken skeidan lisäksi tuo tv puoli… Nyt pitää siitäkin alkaa maksaa, jos haluat kattoa koti sohvalta mm-kiekkoa. Niin ja silleen, että Antero Mertaranta selostaa. ”Lätkä ilman Mertarantaa on, kuin suihku ilman vettä” siihen se lyhyesti ja ytimekkäästi kiteytyy.

Suomessa tv-maksukin juuri muutettiin ja vaikka ne rahat korjaa käsittääkseni yle, niin silti tuo rahastus alkaa minusta olla jo aika huipussaan. Nyt uutisissa oli Mtv3:n internet-  ja kuluttaja liiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen totesi, että pitää varastamisena sitä kun tuhannet ovat katsoneet ottelut youtubesta ilmaiseksi. Ihme ettei Sanoma keplotellut itselleen Tv-Oikeuksia ja todennut noin… 🙂 Okei, ymmärrän sen, että ne televisio oikeudet ovat Mtv3:sen, mutta nyt on viellä Koti-Kisat! Pitäisi olla suorastaan lakiin kirjoitettu, että tälläiset tapahtumat pitää näkyä täällä Suomessa (jossa on pienet verot, tv-lupa, halpa ruoka ja polttoaine…) ilmaiseksi. Jos joku haluaa tuijotella Frendejä tai Sinkkuelämää niin ne sinne maksulliselle puolelle. Nyt tämä linja on ennemminkin sitä, että meiltä kansalaisilta varastetaan, kun haluamme katsella otteluita ja kannustaa Leijonia.

Tubessa näkee kyllä nytkin jos kiertää geo taggauksen, mutta ottelut tulevat puolituntia jäljessä.

No Suomi hoitaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s