Go Expo/ Kuva ja Kamera 2012

Hieman myöhässä muutamat kuvat ja pikku raportti tuosta Go Expo/ Kuva ja Kamera 2012 tapahtumasta.

Aloitetaan tuolla jälkimmäisellä. Messut olivat ihan ok, mutta jotenkin vaisut. Enkä tarkoita, että olisivat olleet huonot, vaan mitään uutta ja suurta siellä ei ollut. Tuon tiesinkin, koska minulle mielenkiintoisimmat kamera uutuudet Nikonilta, olin jo nähnyt Nikonin omassa lehdistö tilaisuudessa. Topshot oli isosti paikalla, laajanvalikoiman kanssa ja kauppa ainakin näytti käyvän erittäin hyvin. Wacomilta oli läjä piirtopöytiä esittelyssä, myös sellanen 24 tuumainen näyttö, mikä toimii piirtopöytänä. Kuvan näkyessä tietenkin näytöllä kokoajan.

Ilmakuvaus-koptereita oli myös esittelyssä (siis kauko-ohjattavia) ja jätin nimen listalle, eli kun seuraava demo tilaisuus järjestetään, niin pääsen kattomaan.

Luentoja piti urheilukuvauksesta Vesa Koivunen ja 360panoraama kuvauksesta Rami Saarikorpi. Kiitokset herroille hienoista luennoista.

Kuvassa: Vesa Koivunen

Kuvassa: Rami Saarikorpi

Kuvassa: Rami Saarikorpi

Muita valmistajia oli paikalla liuta, mutta kuvailin siellä aika vähän.

Go Expon puolella oli urheiluun liittyvää vaikka millä mitalla, mutta sielläkin kävin kuvaamassa lähinnä BMX-pyörä hyppyjä. Alla muutama kuva sieltä slideshow:n muodossa. Olen joskus pelannut käsipalloa ja kävin heittämässä palloa tutkaan, mutta aikaa on kulunut sen verran siitä kun pelasin, että ei kirjoittamisen arvoista lukemaa saatu… 🙂

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s