Lentopallo

Olin viime Sunnuntaina kuvaamassa lentopalloa Korson veto vs Team Lakkapää Rovaniemeltä.

Voin sanoa, että laji tuntemattomuus ”hiukan” vaikeutti kuvaamista. Aluksi olin ihan pihalla pelin kulusta, mutta kyllä se siitä sitten helpotti. Kun pääsi hommasta jyvälle, niin alkoi parempia kuviakin tulla.  Päästyäni hiukan peliin mukaan ja kun alkoi ymmärtää pelin kuvioita oli helpompi seurata pelin etenemistä kameran läpi, niin että aktiivinen peli tilanne pysyi etsimessä.

Kokeilin kuvailla eripuolilta kenttää, kummastakin päädystä yms, jotta saisin eri kuvakulmiin hiukan tuntumaa. Ennen peliä ja sen jälkeen yritin penkoa netistä lentopallo kuvia, jotta saisi hiukan opiskeltua millaset kuva kulmat ovat näyttäviä. Sitten tuo verkko… Se hämää tarkennusta, jos ei ole huolellinen.

Olin loppujen lopuksi suht tyytyväinen siihen mitä sain tehtyä, vaikka hirveesti vielä treenattavaa löytyy. Seuraavalla kerralla pääsee paremmin mukaan heti alusta asti ja sen varmasti myös huomaa omassa tekemisessä.

Ulkomailla varsinkin jenkkilässä, seurojen omat kotihallit on lajista riippumatta tehty siihen tarkotukseen ja toisin kun täällä Suomessa, ne eivät ole monitoimi halleja. Näissä valaistus on toteutettu niin että se on yleensä hyvin dramattinen. Näissä kotimaamme monitoimi halleissa oleva sekavalo tuo myös omat haasteet kuvauksiin.

Alla vielä slideshow jossa muutamia kuvia mitä sieltä tuli otettua. Joukossa muutta B&W kuva, kun niistä erillaisista kuvista aina puhutaan. Lisää ottamiani kuvia löydät Korson vedon fb sivuilta.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s