Redbull Crashed Ice

Nyt lisää niitä kuvia Redbull:in Crashed Ice eventistä Helsingin rautatietorin jääpuistosta.

Tapahtuma oli kaikin puolin hauska. Dj soitti musiikin Redbullin maasturista mihin kaikki dj:n tarvitsemat dekit ja muut kamat on itegroitu kiinteiksi. Noita autoja on tehty vissiin 14 kpl ja kaikki Redbullille.

Vaikka kysessä on alamäkiluistelu, käytiin karsinnat tasaisella jäällä. Näin tehdään joka maassa. Tämän kisan kymmenen parasta lähtee Åreen, kokeilemaan taitojaan oikeessa crashed ice kourussa.

Kilpailuun osallistui 64 ensimmäiseksi ilmottautunutta. Ensimmäiseksi kisattiin ajasta. Kaksi kilpailijaa oli radalla samaan aikaan mutta toinen lähetettiin matkaan kun toinen oli noin puolessa välissä rataa. Vain aika ratkaisi ja 32 nopeinta selvitti tiensä jatkoon.  Seuraavaksi neljänkilpailijan yhteislähdöt josta 2 parasta jatkoon… Lopuksi vielä finaali kierrokset, missä sitten oli panoksena liput Åreen.


Kokeilin aika paljon kuvata suhteelisen lyhyillä suljin ajoilla, koska näin saisi taustaan vauhdin tuntua. Sainkin kuvia onnistumaan mutta ei harjoitus pahitteeksi olisi. Yleinen neuvohan tuohon hommaan onkin ohi ajavien autojen kuvaaminen harjoitteluna.
Otin kuvia myös nopeilla suljin-ajoilla varmuudenvuoksi. Ja onhan kuva saalis aina parempi kun on erillaisia kuvia enmmän.

Samsung oli mukana tapahtumassa. Noilla oli tommonen kisa missä Samsungin puhelin oli jäädytetty tuonne jääkuution sisään. Kuka nopeimmin hakkas kuution rikki ja laittoi puhelimen pöydälle voitti. Palkintona oli Samsungin puhelin, joku galaxin malleista, ”tehty kovaan käyttöön”.

Tuon voittajan jääkuutio on jo halki, vaikka muut ovat viellä työntouhussa. En sitten tiedä oliko tuuri mukana ja kuutio halkesi helposti… 🙂
Lopuksi pari luistelijaa onnistui jyräämään noi ajanotto mimmit. Hienosti kaikki pitkällään jäällä.
Alapuolella on kuva kymmenestä nopeimmasta, jotka siis lähtee Åreen kokeilemaan vauhtiaan. Se kisa tulee olemaan hiukan erillainen, koska silloin mennään kourussa jossa vauhtia on pirusti.
Onnea näille kymmenelle:
Petri Pitkäjärvi 35-vuotias, Helsinki
Roope Martkainen, 22-vuotias, Helsinki
Edvard Hartikainen, 16-vuotias, Pori
Max Kolu, 28-vuotias, Turku
Eemeli Jokinen, 28-vuotias, Jyväskylä
Mikko Hyvönen, 23-vuotias, Jyväskylä
Toni Heikkilä, 26-vuotias, Tampere
Niko Tuomi, 22-vuotias, Lappeenranta
Matias Sjöman, 28-vuotias, Kirkkonummi
Janne Härmä, 25-vuotias, Helsinki
Näiden kavereiden pärjäämistä voit seurata osoitteessa: www.redbull.fi
PS:
Muutama eilen julkaisemani kuva löytyy täältä.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s