Photo shoot spot!

When i was returned a Nikon J1 i founded this ”new photo shoot spot”. It`s old fail way, where tarmac is little more broken. So there have to do some shoot session. The idea and theme is under thinking and probably the shoot time is when snow will be off. But i`m not sure.

This photo was taked 30 December and as you can see: No nothing snow, but now the ground is white so this place drama is not come out..
Mainokset

3 responses to “Photo shoot spot!

  1. En tiedä mitä nyt oikeen yrität ajaa takaa, moni kuvaaja ottaa parempaa kuvaa pokkareilla, kun sä saat aikaan tuolla d300s:lläs. Mainitset ensin, ettei megapixeleistä ole juuri mitään hyötyä, jonka jälkeen toteat itse tarvitsevasi niitä enemmän. Moni ammattikuvaaja kuvaa Nikonin D90,D300 ja D7000-kameroilla ja croppikennolla työkseen. Mihin sinäkään siis parempaa tarvitsisit, kun ei tunnu olevan nykyisenkään kameran käyttö oikeen hallinnassa, ainakaan yhdenkään sun kuvan perusteella.Lisäksi sun photoshoppaukset, kirjotusvirheet ja onneton englannin kielioppi tekee sun blogista tosi epäuskottavan, sillä ovat ihan totaalisen surkeita. Kannattaisi hieman panostaa jos haluat ettei tälle blogille vain naureta.

  2. 🙂 En ole kertaakaan sanonut että noilla croppikennoisilla ei voisi tehdä töitä, vaikka monella Ammattilaisella on full frame. Ja jos nyt vaikka jatketaan megapikseleistä, niin sanoin kyllä että ei niistä haittaa ole mutta kameran ominaisuuksissa on tärkeämpiäkin asioita kun megapikselit. Esim dynamiikka, tarkennus ja se että osaa käyttää kameraa käsisäädöillä. Ja kuvaaja itse, johon pakko todeta että en kuulu niihin jotka kuvaavat reppari tyylillä kuvia ja kaiken pitää olla "etikettien" mukaisesti. Itse tykkään kuvista missä rikotaan todellisuutta, ns teema kuvat. Mutta arvostan myös toki perinteistä kuvausta.Englanniksi en hirveästi kirjoittele, muutan kerran kyllä ja kun nopeasti kirjoittaa niin välillä voi virheitä tulla.Mihin kuvaan viittaat tuolla kommentin photari osuudella?Se mitä tulee epäuskottavuuteen, pätee myös nimimerkeissä. Negatiivinen palaute on yhtä tervetullutta kuin positiivinenkin mutta anonyymina huutelu on… Nimimerkillä kommentointi mikä on vielä linkitetty omaan sivustoon tai sähköpostiin on sitä uskottavaa palautetta. Voisin käydä kattomassa kun olet ottanut hyviä kuvia.. 🙂

  3. Hei nyt hogasin mistä kiikastaa! 🙂 Eli pari postausta taakse päin olevaan juttuun… "Siinä sanotaan että hommaan varmasti itse jossain vaiheessa" ja tämä tarkoittaa sitten kun niitä oikeasti tarvii. Suosittelen muutenkin lukemaan jutun loppuun niin huomaat, että se on tehty ironisesti ja maustettu huumorilla. Jopa shoppauksista lukee että tehty pikana sen jutun kuvittamiseks eli ei mikään photoshopin mestariteos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s