Color Efex Pro testissä

Imutin tossa Color Efex Pro:n testi version ja varsin tyytyväinen ohjelmaan olen ollut. Softahan toimii plugarina Photoshopissa ja Light Roomissa Ohjelmassa on kaiken mailman filttereitä millä voi hallita kontrasteja, värejä, yms, sekä joukko muita filsuja joilla saa matkittua filmi efektejä, usvaa ja vaikka mitä muuta. Paras puoli on se että ne ei ole ”valmiita” vaan säädöt saa tehtyä itse joten pystyt kasaamaan useasta filsusta sellaisen kokonaisuuden kun itse haluaa..

Tämässä yksi esimerkki joka on tehty ”postikortti”
                                                                  tyyliseksi juuri kyseisellä ohjelmalla.
Kun olet filsut kasannut yhteen ohjelma yhdistää ne ja tekee Photariin layerin siitä, joten pystyt vielä käsittely vaiheessa kattomaan millanen kuva oli alunperin. Toki sen pystyisi tekemäään itsekkin kopioimalla alkuperäsen tason ennen kun alkaa muokata mutta näin ei siitä tervitse huolehtia.

Ohjelmassa on myös ”omat” filsut henkilö kuviin. Tai kaikkiahan voi käyttää mutta sinne on listattu ne tyypillisemmät mitä niissä käytetään tai jotain vastaavaa.

Tässä esimerkki henkilökuvasta.


Kuvan on ottanut Joni Nurmi kesällä kun oltiin kuvaamassa ja käsittely on mun käsi-alaa. Toi plugari toimii siis ainakin omasta mielestä hiton hyvin myös henkilökuvissa. Riippuu tietenkin minkä tyyppistä kuvaa hakee mutta kyllä sillä paikkansa on. Noi betonitkin saa aivan uuden ulottuvuuden ja kuvaan sai ehkä vähän sellasta ”elokuva värimailmaa”. U know! 🙂

Joka tapauksessa suosittelen kokeilee softaa ja sen testi versinon saa ladattua täältä. Ton valmistaja on Niksoftware ja siltä löytyy muitakin ohjelmia joita tosin ei ole kokemusta. http://www.niksoftware.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s