Panoraama- ja kaupunki kuvia/Bloggerin kuvien näyttö tapa

Ihmettelin että miksi muilla bloggerin blogeilla kuvat näkyvät tai avautuvat ”galleria tyylisesti” nykyään. Sain syyn selville miksi mulla kuvat aukee ”tylsästi” vanhaan malliin. Syy onkin se että en nykyään enään juurikaan kirjota  bloggauksia täällä bloggerissa vaan windows liven bloggaus työkalulla. Se ei siis osaa lähettää kuvia niin että aukeisivat niin kuten esim tämän tekstin kuvat kun nyt kirjotan tätä bloggerissa. Kuvat aukeavat nyt samalla lailla kun googlen plus palvelussa. Palvelu on saanut paljon positiivista palautetta juuri tossa kuvien näyttötavassa.

Miksi käytän erillistä kirjotus alustaa? Vaikka se ei nyt ainakaan toistaseksi ymmärrä  tota kuva juttua niinkuin tämä niin sillä kirjoittaessa näkee kokoajan miltä se näyttää sitten kun se on online. Eli näät oman blogisi taustalla ja ikään kun kirjotat suoraan siihen. Toinen homma mikä on hyvä niin voit kirjotella ja tallentaa luonnoksen koneelle vaikka nettiä ei olisi jostain syystä käytettävissä. Kun sitten olet taas sivistyksen äärellä voit julkaista koko homman heti.

Muutama kuva:

Toissa viikolla oli luppo aikaa Stadin ytimessä ja kulutin sitä kuvaamalla. Alla pari ruutua+ panoraama.

Toi panoraama on duunattu kuudesta stillistä ja ne on kuvattu käsi varalta koska jalustaa ei tietenkään sattunut olemaan mukana kun sitä olis oikeesti tarvittu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s