Bloggaus ja Valokuvaus

Miksi pidän blogia? En kostu tästä pennin jeesusta. Mutta pidän tästä.
_DSC4828
Koivusen Vesa bloggasi tänään Applen edesmenneestä johtajasta Steve Jobsista, tai oikeastaan Jobsin asenteesta joka oli vähintään ihailtava. Eli elämä on liian lyhyt siihen että tekisi asioita pakosti jonkun normin mukaan. Elämästä pitää nauttia ja käyttää se aika elämiseen.
Kun luin ton Vesan bloggauksen niin jotenkin ajattelin heti itseäni, tätä blogia ja kuvaamista. En saa tästä kirjottelusta lompakkoon täytettä mutta teen tätä parista syystä. 1: Tykkään kirjotella ja luoda sisältöä (vaikkakin ei nää jutut tai kuvat aina mitään laadukkaita täällä ole) 2: Saan samalla jaettua joitain kuvia mitä olen ottanut.      Ja tohon jälkimmäiseen liittyy just se, että elämästä  pitää nauttia.  Kaiken arkisen homman keskellä toi kuvaus on se mikä saa mut unohtamaan kaiken muun stressin. Tykkään siitä hitosti ja se on se mun juttu.
Mun suhtautuminen tohon kuvaamiseen on ehkä vähän “holistinen” tai niin olen ainakin joltain kuullut. Eikä se vissiin kovin pitkältä ole repäisty vaikkakin ei siinä ihan koko totutta ole. Lähinnä totuus ilmastuna hieman ironisesti. Mutta hei, täällä eletään kerran ja siitä pitää nauttia. Hain aikoinani peruskoulun jälkeen audiovisualiselle alalle ja pääsinkin mutta sitten monien asioiden summana ajauduin puoli vahingossa Maanrakennus alelle. Olen siitäkin tykännyt ja lähinnä sen työn fyysisyydestä. Jotenkin vain mieli vetää luovemmalle alalle. Toki on niitä muitakin mukavia asioita joita on nastaa tehdä esim siviilissä.
Olishan se hemmetin hyvä jos kuvaamisella sais joku päivä elannon tai ainakin rahoitettua kalusto hankinnat ja vähän päällekkin.  Bloggauksesta harvalle Suomessa euroja tippuu niin että sillä itsensä tai perheensä elättää,lähinnä hiukan ylimääristä vaikka se ei kaikilla ole se pointti. Mutta ite tykkään lukea muutamien valokuvaajien blogeja joissa on yleistä jorinaa kuvaamisesta ja niitä makeing of/behind the scenes materiaalia.
IMG_3309
Lähinnähän nämä blogit ja muut sosiaaliset yhteisö palvelut ovatkin omiaan markkinointiin ns. puskaradion mastona. Joku kun tykkää niin kerrotaan keverille ja se seuraavalle ja… Tällä taivoin saa hyvin töilleen näkyvyyttä.
Itsellänikin kävijä laskurit näyttää lukuja mutta kommentointi on silti aivan olematonta. Sitä toivoisi enemmän, koska pitää tai ei niin sillä tavoin saa myös palautetta ja keskustelua aikaan. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s