Kuvaus sessari…

Viime maanantaina olin kuvaamassa taas muutaman henkilö kuvan. Sää oli mitä pas*in kuvaukseen mutta onneks kuvaus mestassa oli pieni katos jonka alla olikin tarkotus kuvata. Tai oikeestaan toisen spotin alla toisen ei ja siinä missä ei ollut niin jäi kuva saldo pikkasen laihaks mutta saatiin sieltäkin muutama hyvä ruutu aikaan.
Valokuva0597
Kuvasin eka suoraan ubsilla koneelle mutta kun ilmakin oli syvältä niin pitihän koneenkin alkaa temppuilla ja jossain vaiheessa kuvat ei enään siirtynyt suoraan joten sitten loppu mentiin ihan perinteisesti kuvaten…
Tuuli oli niin prkl:een kova että varjo sai unohtaa salaman edestä heti kättelyssä ja ei meinannut pelkkä salamakaan pysyä pystyssä joten otin viiden litran lasinpesuneste kanisterin ja laitoin sen mustekalalla kiinni jalustaan. Fillinä taas vaihteeksi kameran oma välkky millä väläytin ton irto salaman.
mitja hanasaari-054mitja hanasaari-080_DSC4650-Editmitja hernesaari-052
Otettiin messiin akustinen kitara, että saatiin tollanen retro teema esille. Mitja kun osaa soittaa oikesti niin näyttää uskottavammalta kun on ote niin että siinä on joku nuotti oikeasti. Vaate valinnat oli aika pitkälti mun käsialaa vaikkakin vaatteet ystävällisesti lainattiin kummankin vaatekaapista.
Toisella spotilla ei ollut mitään suojaa ja meren rannalla, sade tihkutti koko ajan yms.. En siinä sitten pystytellyt mitään jalustoja salamalle vaan pidin salaman toisessa kädessä. Kuvasin suurimman osan 50mm obiskalla.
_DSC4670 _DSC4679_DSC4701_DSC4698-Edit
Meidän Vanstaan kosken kuvauksista kirjotin aikaisemmin ja se löytyy täältä. Ja sillon kuvattiin puoli vahingossa kuvat josta editoinni jälkeen syntyi “Ervasti ventures- Luonto kutsuu” kuvat.. Elä läpästä lähtenyt homma sai nyt jatkoa kun kuvattin vol.2:
_DSC4664_DSC4666
Loppuun vielä kiitokset Mitjalle mallina olosta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s