“Matrix” tyylinen kuva sarja. Osa 1

Olen jo jonkun aikaa hautonut päässä kuva sarjaa. Tiedettähän kun Hollywoodin tuotannoissa ja varsinkin Matrixissa yms tyyppi lentää ikkunan läpi ja tietää tippuvansa kuolemaan mutta kumminkin ampuu loppuun asti vielä tippuessaankin vaikka tietää kuolevan. Tai kun jokin halli tai muu vastaava rakennus meinaa räjähtää niin ukko kävelee kahden tolpan välillä ja kummassakin kädessä ase laulaa jotta saisi tuhottua vastustajan.
Katsoin kerran Vesa Koivusen vlogia joita ukko julkaisee vkphotoblog.com sivostolla tai FB:n fani sivuilla. Videossa on hauska tilanne jossa on vissiin jonkun lentopallo joukkoeen pokaalin saanti. Kun pokaalia tuodaan eräs valokuvaaja huomaa viime hetkellää paremman kuvakulman ja dyykkaa niin että tippuu lattialle selälleen mutta toinen kamera on samantien silmällä ja ottaa kuvia.                   Samassa videossa Koivunen kertoo kun hän aloitti Redbullilla kuvaamisen niin ekalla keikalla Vesa kaatu mutta koska oli sota tilanne, sormi oli koko ajan laukasimella ja kamera nakutti kuvia räps,räps,räsp,räps,räps,räps, ja kamera meni pas***s mutta Redbullilta todettiin yhdetä kuvasta joka oli otettu kaatumisen aikana että hieno kuva, voisit ehkä tulla toistekkin meille kuvamaan.. (laitan linkin siihen videoon myöhemmin).
Eli siinä oli lyhykäisyydessään selitykset siihen mistä keksin aiheen tähän kuvasarjaan. Homman nimi siis on että Valokuvaaja tippuu paikoista tai on muuten vaarallisillä vesillä mutta kumminkin kamera laulaa loppuun asti. Tässä nyt siis Osa 1.

_DSC4165 minä2

Toi Portrait photo on kuvattu himassa kolmella salamalla ja valkosta taustaa vasten. Sen otti ystävällisesti Joni Nurmi kerran kun oltiin lähössä kuvaamaan niin ennen lähtöä otettiin muutamat potretit. Kuvan käsittely siinakin on mun käsialaa. Tausta kuvattu Hernesaaressa.
En tiedä kuinka monta osaa duunailen mutta tavote olis 10:n kuvan sarja. Mutta nyt loppu sumppi kupista naamariin ja duuniin..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s