Hernesaari again..

Edellisessä postauksessa kerroin Hernesaaren kuvaus paikoista. Viime viikolla kävin siellä uudestaan. Menin eka samalle paikalle missä olin viimeksikin mutta kiitos Suomen ihanan syksyisen sadekelin, kaivoin läppärin repusta, laiton hyvää musiikkia ja käsittelin kuvia auton suojassa. Päätin sitten tutkia lähi aluetta tarkemmin kun kerran satoi niin en viitsinyt väkisin sateessa olla.  Aika lähellä paikka missä Copterline:n paikka on, löysin hiton mageen rantakaistaleen missä on vanhoja metalli runkosia laitureita ja koko ranta penger louhosta. Jäin sinne kuvaamaan.
_DSC4419_DSC4440

Kuvat toimii ainakin omasta mielestä hyvin musta-valkosena. Varsinkin tälläset “rauhalliset” tai “ankeet” kuvat vesistöjen äärellä rokkaa myös mustavalkosena. Illat on kumminkin vielä sen verran valosia tohon aikaan (Olin joskus klo:8-22) että joutu himmentämään aukolle 22 ja iso 100 niin sitten pysty pitää suljinta auki tarpeeks pitkään.

_DSC4441
Seuraava kuva on otettu tän jutun ekassa kuvassa näkyvan louhe harjun päältä siihen suuntaan missä oon ollu kun sen kuvan otin:
_DSC4390

Otin puhelimella muutaman mekaing of kuvan:
Valokuva0579Valokuva0581Valokuva0582
Toi ylin on vahän heilahtanut mutta kyllä siitäkin näkee millanen paikka oli. Tai siis yks kohta tosta mestasta. Edelleen voin todeta että toi Hernesaaren alue on helvetin hyviä kuvaus metoja täynnä ja pitää siellä käydä jotain potretteja napsimassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s