Mökkeilyä ja muuta mukavaa…

Olin viikonloppuna landella viettämässä kesän vikoja hellepäiviä (tai ainakin luulisin että oli vikat). Ihan perus mökki vklp, g rillausta,saunaa,hyvää seuraa,muutama olut,koirat ja lapset sai leikkiä ja kävin jopa kalassa.

_DSC4225

Käveltiin sellasta luontopolkua pitkin mikä menee järven reunassa. Jossain vaiheessa lähettiin sitten rantaa kohti ja jouduttiin tarpomaan rämeikön läpi ja se kannatti. Luulin tietäväni että kyseinen järvi on ihan muta lammikko mutta tossa kohtaa mihin mentiin niin oli hiekka ranta joka jatku varmaan 100metriä rannasta.

_DSC4222.

Lahkeet ylös ja tuolla sitten kahlattiin ja heiteltiin kaislikon reunaa jos vaikka jotain fisuja sais No ei tullut mutta hauskaa oli, ilmatkin kun oli helkutin hyvät.

_DSC4218

Istuttiin illalla saunan terassilla kun huomattiin katon rajassa normaalia isompi hämähäkki. Otin kameran äkkiä ja räpsin pari kuvaa. En viitsinyt hakea salamaa koska kelasin että otus karkaa joten laitoin rungon oman välkyn fillaamaan. Hankinta listalla on 50mm obiska mihin ostan kääntörenkaan niin että saa putken väärin päin kameraan kiinni ja Macro kuvat ihan uuden ulottuvuuden.

_DSC4344_DSC4346

Nikonihan julkaisi hetki sitten 40mm kiinteen macron pikku kennoille. Macron suhde tossa putkessa on 1:1 joten silläkin pitäisi saada jo kunnon lähikuvat. Nyt ollaan odoteltu että millon kyseiseltä valmistajalta tulee päivtykset ammatti malliston runkoihin.

Sony julkisti uuden A77 jossa on huhujen mukaan sama kenno kun tulevassa Nikonissa. Sonyn speksit näyttävät tältä: 24,3mp, ISO 100-16000, Full hd video 50 framea sekunnissa ja stilleissä sarja kuvaus 12 kuvaa sek täydellä resolla. Huh huh.. Innolla odotan millanen on Nikonin vasta veto. Jossain veikattiin että video puolelle olisi nyt panostettu ja että hd video olis jopa 120 framea sekunnissa. Saa nähda mitä tulee mutta mielenkiinnolla odotan millasen päivityksen runkoihin ovat tekemässä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s