Topshotin Asiakaspalvelu toimii

Ostin talvella Nikoniin toisen akun topshot:ista. Akku jonka otin oli ns tarvike akku, eli ei Nikonin alkuperäinen mutta vastaava. Olin lukenutkin että Hännelin  akut kestää ihan yhtä pitkään kun orginaalitkin. Näin se kyllä onkin eli eroa ei huomaa kumpi akku on kamerassa.
Ekan akun kanssa meni hyvin 7 ekaa latausta jonka jälkeen akku pimeni kokonaan. Menin Topshot:iin mistä olin akun ostanut ja siellä vaihdettiin akku ilman mitään kummempia höpinöitä, selitin vain mikä oli vikana ja uusi akku kädessä liikkestä ulos. Nyt tän uuden akun ehdin ladata vissiin 4 kertaa ja taas sama homma… Kävin tänään jälleen Topshot:issa ja hetken aikaa mietittiin missä vikä voi olla? Oliko mun oma laturi pas**na vai mikä? Mutta se lataa kumminkin toisen akun ilman ongelmia joten tuskin… Kokeiltiin pariin eri laturiin ja mikään ei ladannut joten kyllä se akku vaan oli taas kuollut. Sain kuitenkin jälleen uuden akun tilalle ja nyt toivotaan että akku toimii koska V-mäinen tilanne kun oot kuvaamassa ja kuvittelet että ei ole hätää, mulla on vara akku repussa ja sitten kun vaihdat sen niin ei toimikkaan..
Valokuva0551
Joka tapauksessa toi Topshotin asiakaspalvelu on ihan huippua ja varsinkin tollasessa ongelma tilanteessa.. Jos ette viellä siellä asio niin liike on Malminkartanossa ja netti kauppa toimii osoitteessa: www.topshot.fi “suosittelen”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s