Google+ Sosiaalista mediaa

Nyt kun sosiaalinen media on in, Facebook ja Twitter ovat olleet niistä suurimmat jo jonkun aikaa. Mukana on ollut myös muita enemmän tai vähemmän pienempiä yhteisöpalveluita. Näistä on tullut osa ihmisten joka päiväistä arki elämää.
Nyt mukaan sosiaaliseen kelkkaan hyppäsi Google. Google plus palvelu on vielä beeta vaiheessa mutta jo tässä vaihessa voin sanoa sen olevan kova haastaja yllä oleville kahdelle isolle palvelulle. Plussassa kaverit ja tutut voidaan jakaa eri piireihin jolloin voit pitää tuttuja,puolituttuja,tuntemattomia,perheenjäseniä tai vaikka pomon omassa piirissä. Kun sitten julkaset jotain voit valita että minkä piirin kesken sen julkaset. Aivan kun oikeessa elämässä. Kerrot varmasti kavereille asioita mitä et kertosi pomolle… Eli kaikki jotka olet valinnut “plussa kavereiksi” eivät näe jos kerrot kalsareiden värin jollet sitä itse halua. Aika kätevä homma mikä esim naamakirjasta puuttuu. Voit myös jakaa osan sisältöä julkisesti jolloin sen voi nähdä vaikka ei olisi luonnut tiliä plussaan. Toisin sanoen voit pitää esim. blogin tyylistä avoimia julkasuita  jonka kaikki näkevät mutta hetken päästä voit kertoa samalla profiililla jotain henkilö-kohtaisempaa oikeiden kaverieden kesken.
Toinen loistava asia plussassa on valokuvien julkasu joka on toteutettu mielestäni paljon hienommin kun muualla. Meinaan nyt siis gallerioissa sekä visuaalista toteutusta että teknistä. Jos et ole vielä tutustunut palveluun kannattaa se tehdä heti.

pentu 5

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s