Yö/Lohjan Rantajamit

Viime lauantaina kävin Lohjalla Rantajameissa kuvaamassa. Esiintyjinä oli Suvi Teräsniska, Scandinavian Music Group, ja Yö. Ensimmäinen ei oikeen oli niitä lempi artisteja ja esityminenkin oli aika laimee… Toisena mainitsemani oli jotain aivan kauheeta ainakin mun mielestä.. Ennen lähtöä kuuntelin youtubesta mikä bändi on kysessä ja suljin sivun heti kun biisi oli alkanut.. Ei, ei ole mun pala kakkua..

_DSC3210_DSC3182

Suvi Teräsniska ja saman yhtyeen basisti.

Yö vetikin sitten ihan huikeen keikan. I like it

! _DSC3513_DSC3514

Osa jengistä tuli paikanpäälle vasta loppua kohden vähän ennen kun Yö alko soittaa. Ja sen kyllä huomasi. Toi lavahan on sellasen ison teltan sisällä tai oikeestaan kasattavan pressuhallin sisällä joten kuuma oli, vaikka reuna on toiselta puolelta auki.

Koko esiintyminen oli enrgistä ja Olli muutenkin kokeneena show miehenä heitti läppää välissä. Tokan biisin aikana hän unohti sanat mutta yleisö “paikkasi” hienosti.

_DSC3246_DSC3307_DSC3322_DSC3343bw_DSC3360_DSC3411_DSC3455

Paikalla oli myös Vodka piste josta sai “piristettä”…

_DSC3229

_DSC3230

Kuvaaminen olikin sitten ihan toinen juttu… Just ennen lähtöä tsekkasin tapahtuman netti saitin ja blig! Kiellettyjen tavaroiden joukossa omien juomien yms lisäksi oli Dsrl-kamerat ja video kamerat. Soitin turvallisuus päällikölle joka ohjasi soittamaan stage-managerille. Joka puolestaan sanoi että pokkarit on ok mutta ei järkkäreitä koska niillä tulee liian tarkkoja kuvia.. What the f**k? Normaalilla pokkarilla saa hd videota ja kuvaaminen sillä on itse asiassa helpompaa kun järkkärillä koska ei tarvi miettiä tarkennusta sun muuta. Stilleissäkin pokkareilla saa 14mp kuvia joten aika heikko perustelu. Oikea syy lienee levy yhtiöiden ja artistien puolelta, who knows? Mutta aikani keskusteltua sain sovittua että hän jättää mulle portille lehdistö kortin niin saan viedä järkkärin turvatarkastuksen läpi.

Valokuva0466

Joten loppu hyvin, kaikki hyvin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s