Tausta kartonki/Koti studio

Olen jo jonkun aikaa miettinyt kun maa rakennus hommissa käytetään suodatin kangasta maa.ainesten välissä että miten se ajaisi koti studion taustakartongin virkaa? Netissä joskus luin jonkun jutun missä joka valokuvaaja oli sellasta  käyttänyt (en kyllä muista enään nimeä). Nyt sittän päätin kokeilla itse. Otin duunista valkosta kangasta ja virittelin sen verho kiskoihin kiinni ja kuvaamaan… Taas jouduin toimimaan ite “mallina” joten kamera jalustalle ja itse laukaisin päälle…
Valaistus setuppi: Kamerasta “kuvaajan silmin” katsottuna vasemmalla puolella välkky jossan 230cm korkeudella ilman mitään valonmuokkaimia ja kameran oma anto vähän filliä… “Mallin” oikeella puolella 200 wattinen työvalo (suunnattu taustan ja kuvattavan väliin) antamassa vähän piirtoa.
Homma futas ihan ok mutta yks irtosalama oli ehkä turhan vähän. Jos olis ollu toinen niin sen olisin laittanu ampumaan suoraan taustaa kohti niin olis palannu paremmin puhki  tai sitten olis pitäny tuoda salamaa lähemmäks.. Nyt käytin kuvat photarissa ja toiseen jätin valkosen taustan mutta toiseen tein tollasen mikä alla näkyy..

_DSC3009_DSC3020

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s