Mike Siren

Paljon keskustelua herättänyt valokuvaaja Mike Siren, josta löytyy googlaamalla muutama tuhat mielipidettä. Mike kuvaa aika paljon bodareita ja aika monen kommentit mitä googlaamalla tulee on negatiivista ja liittyy tohon kuvan sisältöön yms.. Ei ole kuulemma kantaa ottavaa ja kuvilla ei ole sisältöä ja pälä pälä plää… Ok en sitä kiellä että nimenomaan noita bodareita esiintyy suurimmassa osassa kuvista mutta, jos alotetaan vaikka siitä että kuvien tekninen laatu on ihan huippu luokkaa. Siis teknisesti kuvat on duunattu ihan törkeen hyvin ja jos unohtaa ne kisa tilanteista otetut kuvat niin kyllä mun mielestä kuvissa on sisältöä ja ideaa. Meinaan sitä, että harvalla kuvaajalla on noin hyvä mielikuvitus kuvaus paikkojen ja teemojen suhteen. Jos jokainen kuvaaja tekis sitä perus reppari kuvaus linjaa niin eihän siinäkään olis mitään järkeä. Valokuvaushan on luovaa hommaa ja kyllä Mikellä sitä luovuutta löytyy kun kattoo kuvien toteutusta. Ukkohan on vielä hemmetin hyvä Photari velho! Vaikka tää bodari aihe olis välillä vähän yksitoikkonen niin sanon vielä kerran: Kuvat on toteutettu teknisesti ihan perkeleen hyvin.
Ja nyt Mike on alkanut pitää taas Blogia. Blogin osote www.mnm.pakkotoisto.com ja sieltä löytyy kuvia, höpinää ja paljon muuta. Nyt on ihan pakko sanoa että siellä muuten on maisema kuvia ja Tokion reissulta jotain yleistä menoa (Jotain Elvis tanssia jostain tapahtumasta),sekä hiton hieno vanha Japski ukko, semmonen kungfuu herra ja ne jotka niitä herneitä imppailee pelkistä bodari kuvista niin menkää kattoo noita niin säästyy niitä herneitä.. Iloiset kasvot Ja onhan se aikaisemminkin kuvannut omia projekteja missä on ollut Nyyssölällä “paita päällä”, sekä vaikka millasia rooli asuja.

Mike pitää muutenkin www.pakkotoisto.com:mia joten ei ihme että bodaus on pää kuvaus aihe. Jos miettii vaikka skeitti tai lauta kuvaajia niin usein ne on duunailla muutenkin lajin parissa ja sitten alkanu kuvata sitä ja harva niistäkään kuvaajista jaksaa itkeä pikin nettiä jatkuvasti.

Sitä paitsi jos valokuvan pitää herättää tunteita niin siinähän Mike on onnistunut 99%, koska “tykkää” ja “vihaa” on kummatkin tunteita ja jos vihaa tunne on niin suuri että siitä pitää kirjotella vaikka kuinka paljon niin sehän just on sitä tunteiden herättämistä. Jos näät jonkun kuvaajan kuvia mistä et vaan pidä niin yleensä ohitat ne ja uhohdat kuvaajankin mutta jos muista sen ja jaksat siitä jauhaa niin silloinhan kuvaaja on onnistunut herättämään sun tunteet.. Silmänisku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s