Diy- Flash holding

Hintaa kerty koko hommalle varmaa max 5€.  Ostin joskus halpahallista tollasia puristimia ale-korista paketin… Ollu tosi kätevä moneen pikku hommaan ja nyt harmittaa että otin vaan yhen paketin, tai no  kaks mutta kahta eri kokoa… Ne makso joku 2-5€, en nyt ihan tarkkaan muista mut jotain sellasta kumminkin..
Mut sitten ite asiaan: Eli porasin tohon puristimen kahvaan reijän niin että sain siitä menemään ruuvin läpi joka sopi salaman “jalusta levyyn”.. Ruuvi oli sen verran pitkä että piti laittaa siihen tommonen välilevy vielä mukaan ja toisaalta se on ihan hyvä ku se salmalla antaa tukevuutta tohon settiin..

_DSC0829
Tässä koko härpäke kyljellään
_DSC0830
Sen verran puristimessa voimaa että pysyy “roikkumassa” vaikka kaapin ovessa..

_DSC0838
Voi liittää vaikka jalustan runkoon..Ulkona taas kaikki kaiteet,tolpat,puun oksat yms..          
Alimmassa kuvassa näkyvä “heijastin” on kanssa laitettu  tollasella puristimella kiinni siihen pieheen alustaan mihin norm laitetaan kamera,salama tai joku muu härpäke… Toi heijastin on kanssa oma tekonen ja yksinkertasesti tehty niin että muisti taulun päälle laitetty folio.. Pitäs tehä tollanen isompi niin että hitsais rungon alumiini putkesta ja sitten pingottas siihen hopeisen päällisen… Tollanen heijastin antaa meinaa oikeen käytettynä aivan uskomattoman paljon valoa kohteeseen… Tai sit sen kautta voi heijastaa salaman kuten yllä…    

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s