Salamakuvausta

Salama kuvaukseen liittyy yleensä aina jonkin näköisiä valon muokkaimia… Niitä on valokuvaus kaupat pullollaan ja hinta haarukat vaihtelevat paljon. Jokainen voi mielensä mukaan laittaa niihin rahaa kiinni sen verran kun itse haluaa mutta jotain voi tehdä itse..

Mulla oli vanha (varmaan ikeasta alle 10€ ostos joskus) lamppu kupu. Se osa mistä oikea lampun johto tulee kuvun sisään toimii nyt salaman sisään menona. Leikkasin pihdeillä rajat ja taivutin pellin niin että aukko on salaman kokonen tai oikeestaan vähän isompi koska reunoille teippasin vaahtomuovia pehmikkeeksi niin ettei pellin reuna raavi salamaa…

Salaman ympäri tarranauhaa ja laitoin tarranauhan kiertämään salaman tieltä pois taivutettujen pellin palasten ympäri. Näin sain kuupan pysymään salamassa kiinni vaikka nostan salaman ylös ja taivutan jalustan niveltä

niin että se osoittaa alaviistoon. Kuupan eteen laitoin kreppipaperin teipillä kiinni jotta valo pehmenee… Se on vielä aika rumasti koska oli vain kokeilu ja vuoraan vielä kuupan sisuksen foliolla näin sen heijastus paranee..

Helvetin ruma kapistus mutta koti oloissa ihan ok jälkeä tekevä setti..

salama pehmenninsalama pehmennin 2salama pehmennin 3

Alla vielä pari kuvaa mitkä on otettu tällä hässäkällä.. Irrallinen samala on ollut orjasalamana ja laukastu kameran omalla salamalla joka on antanut samalla hiukan täyte valoa..

_MG_0013mina 2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s