Photari ja kuvia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kuvat ovat jostain kesän alkupuolelta ja paikka oli Porvoossa oleva vanha Asema rakennus.. Samalla oon yrittänyt opetella käyttämään Photaria paremmin niin että sais jotain parempaa jälkeä aikaan..

Vaikka itekki olen lukenut alanlehti,kirjallisuutta,monia netti saittejä yms niin silti oon sitä mieltä että ainoo tapa millä oikeesti oppii kuvaamaan on kuvata ja sama pätee photariin.. Lehdissä yms on kyllä hyviä ohjeita ja niistä voi löytää vinkkejä ja ideoita, mutta paremmin oppii kun kuvailee ite ja alkaa hahmottamaan kuvakulmia ja ties mitä.. Sama pätee käsittelyyn kun lehdissä on ohjeita vaihe vaiheelta miten joku juttu tehdään niin paremmin oppii kun vähän kokeilee soveltaa ohjeita niin että huomaa mitä mikäkin säätö kuvaan tekee ja niin edelleen… Mutta totta kai jos ei kuvauksesta mitään tiedä on ihan hyödyllistä lukea iso-arvo,aika,aukko yms perus jutut koska jos niistä ei tajuu mitään niin kamera joutuu olla automaattina ja arpoa joka kuvan onko kuvaajan mieleen vai ei… Päläpälä pää.. Iloiset kasvot

Mainokset

2 responses to “Photari ja kuvia

  1. Tällaista jälkeä tulee, kun käyttää Photoshopin shodows and highlights toimintoa. Ei näytä kovin luonnolliselta, sävyjen suhteet ovat epäluonnolliset. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kyseisen toiminnon kanssa on oltava aika maltillinen. Oletusarvo shadows 50% on aivan liian suuri. Highlights tekee kuvasta yleensä entistä huonomman.

  2. Ei ihan nappiin menny vaan kuvat tehty yhen kuvan hdr kuvasta ja luonnottomiks tarkotuksella että sopis tohon photari tekstiin.. Mutta oot oikeessa tosta oletus arvosta shadows säädön kohalla..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s